Onze klaspop Puk.

zondag 1 juni 2014

Thema: Er valt weer iets te vieren

We hebben in onze klas allerlei voorbereidingen getroffen om Puk een spetterend verjaardagsfeest te geven. We maakten plasticine taartjes , knutselden een verjaardagsstoel , bakten pannenkoeken in de poppenhoek, en versierden een kroon voor Puk. Grote ronde vormen( pannenkoeken) schreven we in de lucht en op een groot blad papier.
 Tijdens het thema waren ook 2 peuters jarig. Puk mocht hun kroon passen maar die was veel te groot en zakte over zijn gezicht. Dit vonden wij wel heel grappig. Ook de feesthoed van Coline was voor onze
Puk veel te groot. Tijdens het poppenspel hebben wij dan maar een kroon gemaakt die hem goed paste.
Bij een feest hoort ook muziek. Dus hebben we met instrumenten ons verjaardaglied wat meer kleur gegeven. Op Puk zijn verjaardag ( de laatste dag van ons thema) is dan de peuterfanfare op bezoek geweest in de andere kleuterklassen. Alle kindjes hebben samen met ons verjaardagsliedjes gezongen.Puk kreeg 3 dikke zoenen van Jules bij juf Ellen. Hij mocht naast Rikki op de grote stoel van juf Daisy gaan zitten. In de klas van juf Kristina werd hij zelfs getrakteerd op een  Engels- en Franstalig verjaardagslied.  Hij heeft er echt van  genoten.


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten